1. ZBOR LOVCEV - 09.05.2010

V nedeljo 9. maja je na lovskem domu v Završah potekal 1. zbor lovcev LD Mislinja pod novim vodstvom.

Na zboru lovcev je bila potrjena sestava novega izvršnega odbora, v katerem je nove funkcije sprejelo kar nekaj novih mlajših članov naše LD. Člani novega izvršnega odbora so: Hinko Ogriz, Tomaž Ogriz, Rutnik Drago, Šmandl Tomaž, Jeromel Jože, Zajamšek Miloš in Borovnik Drago.

Na začetku zbora lovcev je predstavnik policijske postaje in vodja našega varnostnega okoliša g. Terglav Bojan podal krajše predavanje o aktualnih varnostnih vprašanjih.

V nadaljevanju so na zboru bili predstavljeni in potrjeni dokumenti, ki opredeljujejo delo lovcev v tekočem letu in sicer: Finančni načrt, Plan del na lovskem domu, Plan del v lovišču, Plan odstrela in prioritetni red odstrela.

Po zaključku zbora je na strelišču ob lovskem domu bila še družinska tekma v streljanju na glinaste golobe, na kateri je bila izbrana ekipa, ki bo zastopala barve naše LD na med družinskem strelskem tekmovanju, ki bo v naslednjo soboto na strelišču LD Slovenj Gradec. Najboljši skupni rezultat (MK puška in glinasti golobi) je med veterani dosegel Štaleker Mirko, med člani pa Rutnik Robi.

Nazaj na seznam novic